Brussel Helpt in tijden van corona

Jullie gezondheid is belangrijk en daarom doen wij al het mogelijke om deze editie coronaproof te laten verlopen. Hoe doen we dat? 

1/ take away : we kiezen dit jaar bewust voor een take away-editie. Op die manier vermijden we dat te veel mensen samen in dezelfde ruimte hun bord spaghetti eten.

2/ voor de spaghetti-makers

BRUZZ bezorgt je speciale kartonnen doosjes waarin je de spaghetti mee kan geven. Op die manier kunnen de afhaalmaaltijden beter voorbereid worden en verlopen de afhaalmomenten vlot en snel. Dus geen gedoe met zelf potjes mee te brengen en mensen die in je woonkamer moeten wachten terwijl jij hun portie opschept.

Daarnaast voorzien we jou ook van ontsmettingsgel zodat mensen die bij jou spaghetti komen afhalen hun handen even kunnen ontsmetten vooraleer ze hun bestelling aannemen. Tot slot krijg je van ons ook een origineel Brussel Helpt-mondmasker.

3/ voor de mensen die spaghetti’s besteld hebben

We voorzien onze Brussel Helpt-koks allen van het nodige materiaal (ontsmettingsgel, mondmasker) zodat ze niet alleen op een veilige manier jouw heerlijke spaghetti kunnen bereiden maar jou ook op een veilige manier kunnen ontvangen als je de maaltijden gaat afhalen.

Mogen we jou vragen om steeds een mondmasker te dragen bij het afhalen van de maaltijden, je handen vooraf te ontsmetten en de instructies van de Brussel Helpt-kok te respecteren.