Sara en Eva van Babytheek Brussel met de cheque van 56.774 euro.

Brussel Helpt haalt recordbedrag op voor Babytheek Brussel

De Brussel Helpt-actie was dit jaar goed voor 56.774 euro. Dat maakte BRUZZ zonet bekend. Het ingezamelde bedrag gaat integraal naar Babytheek Brussel, een uitleendienst voor babyspullen. Ook de inzamelactie voor spullen leverde heel wat materiaal op. Lees meer...

    

De Grootste Spaghettislag ter Wereld werd afgelast* MAAR BRUSSEL HELPT GING DOOR!

In deze fase van de coronacrisis is het voor BRUZZ niet mogelijk garant te staan voor een veilige organisatie van onze Grootste Spaghettislag ter Wereld. BRUZZ wil op geen enkel moment mensen in Brussel een risico doen nemen, of doen afwijken van de veiligheidsmaatregels.

De Grootste Spaghettislag ter Wereld werd afgelast, maar Brussel Helpt 2020 ging door.

* Al spaghetti besteld? Wij nemen contact met je op!

👉 HOE KAN JIJ HELPEN? 

Tot en met vrijdag 27 november kon je hier een Babytheek-abonnement doneren en zo Babytheek Brussel verder helpen groeien! 

Brussel Helpt droomt van een Babytheek in elke Brusselse gemeente.

Een babytheek is een uitleendienst voor babyspullen. Eigenlijk een soort van bibliotheek voor spullen die een baby nodig heeft in de eerste 12 maanden na de geboorte.

Brussel Helpt steunt daarom de uitbreidingsplannen van Babytheek Brussel.

Met elke 10.000 euro van Brussel Helpt kan Babytheek Brussel een andere organisatie helpen om een nieuwe Babytheek op te starten. Zo krijgen meer Brusselse gezinnen toegang tot de uitleendienst van babyspullen, en vinden ze een plek om andere jonge ouders te ontmoeten.

Meer over Babytheek Brussel.

👉 IN HET NIEUWS

BRUZZ


Leve de Babytheek

Chikh, Ingeborg, Anneleen en Francesca zijn lid van Babytheek Brussel en vertellen over hun ervaringen met het uitlenen van babyspullen.
Bekijk hun getuigenissen in de reeks 'Leve de Babytheek'

Bekijk alle afhaalpunten in jouw buurt