Achter de schermen werken we volop aan de volgende editie van Brussel Helpt. De Grootste Spaghettislag ter Wereld 2024 vindt plaats op zaterdag 23 november. 

Wat het goede doel wordt dan deze editie, daarover kan jij mee beslissen. Heb jij een idee, laat het ons zeker weten via het formulier op de BRUZZ-website

‎ 

‎ 

Dit was Brussel Helpt 2023 voor vzw Straatverplegers

 

  • Het is niet langer mogelijk om spaghetti te bestellen of een spaghetti-event aan te maken. Je kan nog steeds vzw Straatverplegers steunen door te doneren. 

Was je te laat om nog spaghetti te bestellen? Je kan nog steeds je steentje bijdragen voor de Straatverplegers als je dat wil.
Doe een gift en help de Straatverplegers in hun strijd tegen dakloosheid. Met de steun van Brussel Helpt wil de vzw investeren in de installatie van duurzame woonmodules om meer daklozen onder te kunnen brengen.

 

Brussel maakt 5624 spaghetti's

Brussel bestelde 5042 spaghetti's

Het goede doel van Brussel Helpt 2023

Dit jaar is het goede doel de Brusselse vzw Straatverplegers. De organisatie zet zich in tegen de daklozenproblematiek in Brussel. Brussel Helpt wil de Straatverplegers bijstaan door fondsen op te halen voor de installatie van woonmodules.

Bekijk alle bijdragen over Brussel Helpt en Straatverplegers

Brussel Helpt steunt dit jaar vzw Straatverplegers. Deze organisatie zet zich al sinds 2006 in tegen de daklozenproblematiek in Brussel.

De Spaghettislag van 2022 in beeld

Bekijk de beelden die we vorig jaar vanuit de verschillende locaties in de stad toegestuurd kregen.

  

    

Bekijk alle events in jouw buurt