Neem op 27 november 2021 deel aan de Grote Brussel Helpt Spaghettislag, ten voordele van Nakama vzw.

Nakama is een enthousiast en ambitieus jongerencollectief dat zich inzet voor kinderen en jongeren uit de meest kwetsbare buurten van Brussel.

Nakama is een Japans woord voor vriend of kameraad.

>> Meer over Brussel Helpt en Nakama vzw

  

Brussel Helpt en Nakama steunen kan op 3 manieren:

  1. BESTEL SPAGHETTI: trommel vrienden en familie op en ga heerlijke spaghetti eten bij een Brusselaar of organisatie in jouw buurt. Opgelet! Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de knop 'Bestel spaghetti' hieronder.
     
  2. MAAK SPAGHETTI: ga zelf achter de kookpotten staan en nodig Brussel uit om bij jou spaghetti te komen eten. Dat doe je door jouw spaghetti-event te registreren via de knop 'Maak spaghetti'.
     
  3. DONEER: Doe een gift via de Doneer-knop lager op deze pagina.

Brussel maakt al 3042 spaghetti's

Brussel bestelde al157 spaghetti's

Schenk een jongere een onbezorgd moment

Sla je een heerlijk bord spaghetti normaal nooit af maar lukt dat op 27 november spijtig genoeg niet? Dan kan je nog steeds je steentje bijdragen voor Nakama als je dat wil.

Doe een gift van 20 euro (of een veelvoud hiervan) en help Nakama meer activiteiten aan te bieden aan Brusselse jongeren. Met de laagdrempelige activiteiten wil Nakama jongeren een zinvolle invulling geven van hun tijd en een vertrouwensband met hen opbouwen. 

In het nieuws meer op BRUZZArrow right

Brussel Helpt 2021 op gang getrapt

Brussel Helpt 2021, de solidariteitsactie van BRUZZ, gaat vandaag van start in aanwezigheid van de jongeren van Nakama vzw. Dat is dit jaar het goede doel waarvoor geld wordt ingezameld en daarvoor staat er traditiegetrouw een Grote Brussel Helpt Spaghettislag op het programma. Die vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 november.

    

Bekijk alle events in jouw buurt