****    48.460 x merci !     ****

Brussel Helpt zamelt 48.460 euro in voor Kinumai

De Brussel Helpt-actie tikt dit jaar aan tot 48.460 euro. Dat maakte BRUZZ zonet bekend. Het ingezamelde bedrag gaat integraal naar vzw Kinumai. Kinumai ijvert voor een beter toegankelijke stad voor mensen met een mobiele beperking.

Lees verder op BRUZZ.be

Bekijk alle bijdragen over Brussel Helpt en Kinumai

Brussel Helpt steunt dit jaar Kinumai. Deze organisatie werd opgericht eind 2020 en ijvert voor een beter toegankelijke stad voor mensen met een mobiele beperking, vaak rolstoelgebruikers. 

De Grote Spaghettislag in beeld

Op zaterdag 26 november wordt er op verschillende plaatsen spaghetti gegeten voor Brussel Helpt en Kinumai vzw, de organisatie waarvoor we ons dit jaar inzetten. Bekijk de beelden die we vanuit de verschillende locaties in de stad toegestuurd kregen.

Het goede doel waar Brussel Helpt zich dit jaar voor inzet 

Kinumai werd opgericht eind 2020 en ijvert voor een beter toegankelijke stad voor mensen met een mobiele beperking, vaak rolstoelgebruikers.

Kinumai is Oud-Grieks en wil zeggen ‘ik beweeg’ of ‘ik zet in beweging’.

Kinumai focust vandaag op twee concrete acties: de installatie van mobiele oprijplaten bij horeca- en handelszaken én het uitbouwen en bekendmaken van een netwerk van toegankelijke toiletten.   >> Meer over Brussel Helpt en Kinumai

  • LEES OOK | Alle berichtgeving over Kinumai en de solidariteitsactie vind je in het dossier Brussel Helpt: Kinumai op de BRUZZ-site.

Weg met de drempels

Een spaghetti-feestje organiseren of spaghetti bestellen kan niet meer, maar je kan Kinumai en de rolstoelgebruikers in Brussel wel nog steeds steunen.

Doe een gift en help Kinumai een structuur uitbouwen die het initiatief toestaat om de werking op een duurzame manier uit te bouwen.

Met de steun van Brussel helpt wil Kinumai bovendien een gemeenschap van rolstoelgebruikers oprichten om nog sneller tot oplossingen te komen.

Brussel maakt 3055 spaghetti's

Brussel bestelde 2839 spaghetti's

  

    

Bekijk alle events in jouw buurt