Doe op zaterdag 25 november 2023 mee met De Grootste Spaghettislag ter Wereld, ten voordele van vzw Straatverplegers.

‘Straatverplegers vzw’ werd opgericht met als doel dakloosheid de wereld uit te helpen. De vzw ontwikkelde een methodiek waarbij hygiëne en gezondheid centraal staan om een band op te bouwen met de meest kwetsbare, dakloze mensen. Later werd ook huisvesting een belangrijk aspect in het werk van de medisch-sociale organisatie.

Brussel Helpt en Straatverplegers steunen kan op 3 manieren:

  1. EET SPAGHETTI: trommel vrienden en familie op en ga heerlijke spaghetti eten bij een Brusselaar of organisatie in jouw buurt. Opgelet! Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de knop 'Bestel spaghetti' hieronder.
  2. MAAK SPAGHETTI: ga zelf achter de kookpotten staan en nodig Brussel uit om bij jou spaghetti te komen eten. Dat doe je door jouw spaghetti-event te registreren via de knop 'Maak spaghetti'.
  3. DONEER: Doe een gift via de Doneer-knop lager op deze pagina.

Bekijk hier de beelden van de vorige editie:


Doe een gift

Kan je er niet bij zijn op 25 november? Dan kan je nog steeds je steentje bijdragen voor de Straatverplegers als je dat wil.
Doe een gift en help de Straatverplegers in hun strijd tegen dakloosheid. Met de steun van Brussel Helpt wil de vzw investeren in de installatie van duurzame woonmodules om meer daklozen onder te kunnen brengen.

Dit jaar is het goede doel de Brusselse vzw Straatverplegers. De organisatie zet zich in tegen de daklozenproblematiek in Brussel. Brussel Helpt wil de Straatverplegers bijstaan door fondsen op te halen voor de installatie van woonmodules.

Bekijk alle bijdragen over Brussel Helpt en Straatverplegers

Brussel Helpt steunt dit jaar vzw Straatverplegers. Deze organisatie zet zich al sinds 2006 in tegen de daklozenproblematiek in Brussel.

De Spaghettislag van 2022 in beeld

Bekijk de beelden die we vorig jaar vanuit de verschillende locaties in de stad toegestuurd kregen.

  

    

Bekijk alle events in jouw buurt